Bitki Islahında Son Gelişmeler Çalıştayı

Değerli Meslektaşlarım,
 
Sizleri İngiltere'den University of Worcester, ve University of Warwick, ülkemizden Sabancı Universitesi ve Trakya Universitesi Bitki Islahı Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından British Council Newton Programı and Türkiye Bitki Islahçıları Birliği (BISAB) ve Türkiye Tohumcular Birliği (TURKTOB) desteğiyle düzenlenen Bitki Islahında Son Gelişmeler Çalıştayı na davet ediyoruz.
 Çalıştay  22-26 Şubat 2015 tarihlerinde Venezia Palace Hotel, Antalya da yapılacaktır. http://www.veneziapalace.com/
 Çalıştaya Katılım ücretsiz olup, konaklama bedelini veya otele günlük katılımcı giriş ücretini ödemek şartıyla herkes Bitki Islahı ve tohumculuk konusunda hazırlanan poster bildirili (maksimum iki adet) veya sadece dinleyici olarak herkes katılabilir. Kongre çalıştay özet bildiri kitabı pdf formatında kongre sırasında katılımcılara CD olarak ücretsiz olarak verilecektir. İstenildiği takdirde konaklama bedeli, katılım bedeli olarak da fatura kesilebilir.
23 Şubat, 2015 Çarşamba günü ayrıca tüm Üniversitelerden akademisyenler, Tohumculuk sektör temsilcileri, firmaları, proje destekleyicileri olanTarım, Sanayi ve Kalkınma Bakanlık temsilecileri, TÜBİTAK, vb kurum temsilcilerinin de katılacağı "Tohumluk ve Bitki Islahında ARGE nin son durumu ve Gelecekteki Yönü" ile ilgili bir panel de düzenlenecektir.
 http://www.worc.ac.uk/discover/crop-improvement-workshop.html
Çalıştaya ilginiz için şimdiden teşekkür eder, sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.
 
 Çalıştay Organizasyon Komitesi
 
Prof. Mahmut TOR         Prof. Hikmet BUDAK
Univ. of Worcester,UK,  Sabanci Univ, Turkey
 
Prof. Eric HOLUB,              Doc Dr Yalçin KAYA
Univ. of Warwick,UK        Trakya Univ, Turkey

http://www.britishcouncil.org/education/science/current-opportunities/Turkey-workshop-worcs

Bu içerik 03.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 760 kez okundu.